Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@08:33:00 GMT

روایت رزیتا غفاری از سانسور‌های بیش از حد صداوسیما

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۹۱۰۴

روایت رزیتا غفاری از سانسور‌های بیش از حد صداوسیما

آفتاب‌‌نیوز :

رزیتا غفاری درباره علت ضعف سریال های تلویزیونی در سال های اخیر گفت: شبکه های خصوصی و ‌نمایش خانگی از تولیدات صداوسیما پیشی گرفتند؛ چرا این اتفاق افتاده؟ من فکر می کنم به خاطر ممیزی های بیش از حد صداوسیماست.

غفاری افزود: از همان ابتدا از تصویب فیلم نامه تا تعیین کارگردان و تهیه کننده، همه این ها دست به دست هم می دهد تا اینکه ما نتوانیم تولیداتی داشته باشیم که بتواند با تولیدات شبکه خانگی رقابت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازیگر در پاسخ به این سوال که افزایش بودجه سازمان در سال آینده می تواند راهی برای ارتقاء کیفیت باشد؟ گفت: ان شاءالله که همینطور باشد. اگر این بودجه در راه درست استفاده شود، می توانیم شاهد تولیدات بهتری از صداوسیما باشیم‌.

غفاری که چند ماه قبل در سریال «فرشتگان بی بال» با موضوع کرونا بازی داشت، درباره بازی در این مجموعه توضیح داد: سریال، در اوج کرونا و در ابتدای همه گیری ساخته شد و ما با همان حس و حال جلوی دوربین می رفتیم و فضا خیلی برایمان متفاوت بود. اینکه کار خوبی شد یا نه را نمی دانم اما من تمام انرژی ام را برای آن گذاشتم‌.

او در پاسخ به اینکه چرا تلویزیون در این مدت درباره کرونا سریال های بیشتری تولید نکرده است، گفت: تولیدات کلا پایین است. نویسنده نداریم یا نویسنده ها حمایت نمی شوند که بتوانند به موضوعات مختلفی از جمله کرونا بپردازند.

غفاری به حرفهایش اضافه کرد: امیدوارم این بیماری زودتر ریشه کن شود ولی زمان زیادی هم برای نویسنده ها نبوده که بتوانند به این موضوع بپردازند و از طرفی فضای کار هم به آنها داده نمی شود تا بخواهند دست به قلم شوند. نویسنده ها به خوبی حمایت نمی شوند و از آنها سفارشی درخواست نمی شود. شاید به مرور زمان اوضاع بهتر شود.

این بازیگر در پایان در پاسخ به اینکه چه درسی از کرونا گرفته است؟ گفت: در این دوران افسوس می خوریم. برمی گردیم به گذشته، زمان هایی که همه کنار هم بودیم، بدون ماسک و بدون اینکه بخواهیم فاصله ای را رعایت کنیم. مهمترین درسش این بود که بیشتر به تنهایی آدم ها پی‌ بریدم. همه احساس تنهایی داشتند. کرونا متاسفانه تمام دنیا را گرفته و این احساس میان تمام‌ مردم دنیا مشترک است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: رزیتا غفاری سانسور صداوسیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۹۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

یک اورانگوتان سوماترایی نر به نام راکوس که در یک منطقه حفاظت شده در اندونزی زندگی می‌کند، برای مداوای زخمی که حین مبارزه با دیگر اورانگوتان‌ها برداشته بود، از نوعی گیاه دارویی استفاده کرد.

به گزارش فرارو، رویترز به نقل از مجله گزارش‌های علمی (Scientific Reports) در این‌باره گزارش داد که زیست‌شناسان با مشاهده این اورانگوتان دریافتند که او گیاهی را که خواص ضد درد و ضد التهابی دارد جویده و سپس خمیر به دست آمده را روی زخم‌اش قرار می‌دهد. با استفاده از این روش، زخم بزرگ روی گونه راکوس بعد از یک ماه کاملا ترمیم شد.

این اولین بار در حیات وحش است که دیده می‌شود یک موجود برای معالجه جراحت از گیاهان دارویی استفاده می‌کند.

محققان راکوس را هنگام مالیدن این ماده به صورت دیدند، و بعد از یک ماه متوجه شدند که زخم کاملا ترمیم شده است.

کارولین شوپلی، نویسنده ارشد این مطالعه به مجله گزارش‌های علمی گفت: طبق اطلاعات ما، این اولین مورد ثبت شده از درمان زخم فعال با گونه‌های گیاهی در حیوانات وحشی است.

دانشمندان می‌گویند که این رفتار ممکن است از یک جد مشترک انسان و گونه‌های نزدیک به آن شامل شامپانزه، گوریل و اورانگوتان نشات گرفته باشد.

دکتر ایزابلا لامر، از موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه، گفت: این‌ها نزدیکترین بستگان ما هستند و این حادثه بار دیگر موید شباهت‌هایی است که به هم داریم. در واقع شباهت‌های ما بیش از تفاوت‌های ماست.

راکوس، که گفته می‌شود در سال ۱۹۸۹ به دنیا آمده است، یک اوراگوتان نر فلنج‌دار، با گونه‌های بزرگ در دو طرف صورت است. راکوس یکی از نر‌های غالب منطقه بود.

دیگر خبرها

  • دستمزدم برای فسیل کم بود
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • (ویدئو) خوددرمانی اورانگوتان با طب گیاهی پس از زخمی شدن
  • نویسنده اسرائیلی: پیروزی در رفح در انتظار ما نیست/ نتانیاهو از ترس فلج شده است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟